Украински астролози: Таро картата на смъртта е пред Путин, войната свършва скоро

Украински астролози:  Таро картата на смъртта е пред Путин, войната свършва скоро
Joachim Schnürle от Pixabay
A A+ A++ A

Краят на войната в Украйна е близо. Това твърдят украински астролози. Според Олга Медвецкая повратният момент ще е на 12 април. Анджела Пърл също очаква тогава да приключи воят на сирените и грохота на оръдията.

Дмитрий Урантус пък прогнозира, че след 15-16 април е възможен обрат, съобщава УНiАН. Според него преди тази дата е опасно за бежанците от Харков и от други градове от Източна Украйна да се върнат в домовете си. Той очаква мирният договор да бъде подписан през май.

Елена Зимовец пък прогнозира, че заради съвпада на Марс и Сатурн до 14 април боевете ще са ожесточени. Възможно е и откриването на нов фронт, пише тя в хороскопа си за април.

Според нея през този период ще се засили влиянието на политиците, а финансовите и социалните условия може да повлияят на работата на предприятията.

Хубавото е, че този период ни предоставя нови възможности, които могат да се възприемат като предизвикателство. Това е време на начинания, които изискват смелост, инициативност и далновидност, както и дисциплина и планиране, обяснява Зимовец, цитирана от astronavigator.blogspot.com.

„През следващите дни обаче има опасност екстремистите да станат по-активни и съществува голям риск от терор. Възможно е и изнудване за постигане на определени цели. Това е времето, когато рискът от катастрофи, от аварии, както и от насилствените действия нараства“, предупреждава тя.

„Повишен е рискът от произшествия и от терористични атаки. Избягвайте местата, където е по-вероятно да бъдете нападнат, както и пътувания до потенциално опасни места. Трябва да сте внимателни при шофиране“, добавя астроложката.

Известният астролог и екстрасенс Макс Гордеев пък пророкува, че руският президент Владимир Путин скоро щял да почине.

В интервю за vgorode.ua Гордеев изтъкна, че диктаторът вече бил зле и благодарение на руски лечители е все още на този свят. Дава му се Таро картата на смъртта, уточнява екстрасенсът.

„Предстоят резки промени и фатално падане. Това ще стане много скоро“, прогнозира той.

Източник: Флагман

#Владимир Путин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници