Певецът Вензи гушна втори син

Певецът Вензи гушна втори син
A A+ A++ A

Певецът Вензи стана татко на втори син, похвали се самият той в социалните мрежи.

„И точно когато решихме, че повече няма да можем да хванем малки бебешки крачета… Бог реши да ни зарадва отново, като ни подари и повери още една прекрасна душичка, за която да се грижим и обичаме! Веско, искам да знаеш, че мама, татко и батко ти Тони те обичат безкрайно много! Благодаря от сърце на всички за милите думи и прекрасните поздрави, обичаме ви! Нека Бог да бди над всички нас“, написа във Фейсбук музикантът.

Той издаде, че в началото са очаквали момиче и затова още тогава са решили, че бебето ще носи името на неговата майка - д-р Весела Прашанова, специалист по китайска медицина.

„Затова, когато разбрахме, че ще е момче, го нарекохме Веселин - хубаво българско име. Тони пък е кръстен на тъста Антоний“, каза още Вензи.

С половинката му не са планирали да станат родители още веднъж толкова бързо, но пък бебето е желано и посрещнато с много любов, пише "Телеграф".

„Всеки вижда различни черти във Веско, според мен очите са на майка му, а лицето - мое, но пък тепърва ще расте и ще видим на кого прилича“, добави изпълнителят на „Дим да ме няма“ и „Опасно близки“.

#Вензи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници