Политик от СИРИЗА забъркан в секс скандал с 12-годишна в Атина?

Политик от СИРИЗА забъркан в секс скандал с 12-годишна в Атина?
A A+ A++ A

СИРИЗА заличи и изключи от редиците си един от членовете си, за когото се твърди, че е замесен в случая с изнасилването на 12-годишното момиче от квартал Сеполия. След публикацията на вестник "Бам" официалната опозиционна партия се свърза с Министерството на защитата на гражданите и потвърди, че член на партията е комуникирал с момиченцето чрез онлайн платформи и веднага пристъпи към процедурите за изтриването му.

Според репортажа 54-годишният политик е разговарял с момичето през социални мрежи в продължение на 12 минути за платен секс. Уеб адресът му е идентифициран сред клиентите и се оказва, че той е изпратил мобилния телефон на момичето на още трима мъже.

Както "Труд" писа сексуалния скандал с 12-годишно момиче, което в рамките на няколко месеца е изнасилено от над 200 клиенти взриви Гърция. Малкото дете, което произхожда от бедно семейство и живее в центъра на Атина, район "Сеполия" е било съблазнено от собственик на квартален магазин, който впоследствие продавал тялото му и на други клиенти срещу сума от 50 до 70 евро.

Срещите са ставали обикновено в колите на клиентите в района на метро "Сеполия".

Според показания на момичето, била е водена и в публичен дом, където в рамките на 20 минути е била изнасилена от 5-ма мъже.

Случаят започва да се разплита, след като телефона на момичето попадна в ръцете на леля ѝ, която видяла в него еротични съобщения за срещи с клиенти и веднага информирала органите на реда.

Бойка Атанасова, кореспондент на "Труд" в Атина

#секс скандал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници