Кошмарите започват с „Нощна смяна във „Фреди“ през октомври само в кината

Кошмарите започват с „Нощна смяна във „Фреди“ през октомври само в кината
A A+ A++ A

Този октомври сме канени в развлекателния център на Мечока Фреди. Заедно ще ни е толкова забавно! Но дали? Пригответе се за най-смразяващото кинопреживяване тази есен – продуцентът на хитовете Черният телефон и М3ГАН Джейсън Блум обединява сили със създателя на превърналата се в световен феномен видео игра Five Nights at Freddy’s Скот Каутон, за да ни представят филмовото хорър събитие Нощна смяна във „Фреди“.

Животът на нощния пазач Майк е изпълнен с множество проблеми, но всички те бледнеят пред ужаса, който се стоварва на главата му, когато започва работа като охрана в пицарията на Мечока Фреди – западнало заведение, което някога е билo известен и много успешен център за забавление, където „фантазията и забавата оживяват“. Още през първата си смяна Майк разбира, че нещо не е наред с четирите аниматронни талисманa, които са били основната атракция за посетителите в миналото. Това, което за Майк започва като привидно безгрижна работа, се превръща в жестока борба за оцеляване...

В ролята на Майк влиза известният с ролите си в хитовете Пътуване до центъра на Земята и Игрите на глада Джош Хъчърсън, а големите „звезди“ на Нощна смяна във „Фреди“ – четирите аниматронни кукли Фреди, Бони, Чика и Фокси, са реализирани на екрана от създадената от легендарния Джим Хенсън компания за специални ефекти Jim Henson’s Creature Shop.

Трейлърът на Нощна смяна във „Фреди“ ни запознава със страховитата, убийствена история на пицарията на Мечока Фреди и само загатва за ужаса, който предстои да преживеят Майк и по-мъничката му сестра Аби. Видеото разкрива още, че филмът успешно пресъздава зловещата и изключително напрегната атмосфера на популярната серия от игри и обещава наистина оригинално и страшно кинопреживяване за всички пред големия екран този октомври. Ще оцелеете ли пет нощи?

Режисьор на Нощна смяна във „Фреди“ е Ема Тами (Blood Moon), която е и сценарист заедно със Сет Къдбек (Mateo) и създателя на франчайза Скот Каутон. Продуценти са Джейсън Блум и Скот Каутон, а в ролите са Джош Хътчерсън, Елизабет Лали, Кат Конър Стърлинг, Пайпър Рубио, Мери Стюарт Мастерсън, Матю Лилард и др.

Започваме Нощна смяна във „Фреди“ от 27 октомври само в кината.



#филм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници