Лияна Панделиева с нови данни за спасителя, който пречука французин в Поморие: Знам му подхода и кои са клиенти на заведението му

Лияна Панделиева с нови данни за спасителя, който пречука французин в Поморие: Знам му подхода и кои са клиенти на заведението му
A A+ A++ A

Лияна Панделиева огласи нови разкрития за поморийския спасител, който преби жестоко френски турист на плажа.

Ето какво написа известната журналистка:

Арестуван е поморийският спасител, който нападна турист на плажа в Поморие и му разби лицето, докато човекът просто лежи по гръб на кърпа и се протяга към телефона си, за да се обади в полицията заради опасно грубо отношение от страна на спасителя.

Днес (бел. ред. в неделя) от сутринта ми звънят поморийци и вече съм наясно, че ако не бил този френски гражданин, под юмруците на доказания агресор-спасител е щял да попадне друг човек, компания или семейство. Научих подробности за подхода му в сплашване на конкуренция; научих кои са клиенти на заведението му.

В неделния ден рязко са заработили полиция, следствие, прокуратура, съд. Много рязко.

Опитът на национална медия да бъде агресор към жертвата също не се е получил, защото на въпросите "Къде бягате? Защо искате да се скриете?" пострадалите отговорят търпеливо и изчерпателно. Чак е срамно коя е медията.

Днес (бел. ред. в неделя) се случи нещо ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕКРАСНО за българите: органите на реда заработиха усърдно, съгласувано и предприеха действия в защита на жертва на агресивно насилие.

Днес ще бъда на протеста, защото не е достатъчно един пребит и една наразяна да получат частична справедливост.

Крайно време е ВСИЧКИ да настояваме законите у нас да не са спасителен пояс за всеки извършител на престъпление.

#Поморие #Спасител

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници