Канал в "Телеграм": Крият мъртвия Путин във фризер, в който доскоро имало храна

Канал в "Телеграм": Крият мъртвия Путин във фризер, в който доскоро имало храна

pixabay

A A+ A++ A

Слухове продължават да витаят около това дали руският държавен глава Владимир Путин е жив, или мъртъв. Според руския телеграм канал General SVR тялото на покойния вече президент било скрито в хладилна камера, намираща се в резиденцията му във Валдай. А съвсем доскоро в същия фризер се съхранявала дълбоко замразена храна.

"Медиците, които са участвали в лечението и реанимацията на Путин, са разпределени в няколко стаи. Службата за сигурност на президента все още ги държи там. Въпреки готовността да се използва двойник след гибелта му някои от планираните събития с участието на Путин са отменени", пишат в канала от General SVR.

"След новината за смъртта на Путин бяха прекратени почти всички неофициални преговори с руското ръководство на много фронтове. Забележително е, че ден след смъртта на Путин Александър Лукашенко започна да говори за мир в Украйна и предлага себе си за главен миротворец. Президентът на Беларус има повече информация от мнозина в Кремъл", отбелязват от телеграм канала General SVR.

В понеделник се появи информация, че 71-годишният Путин е получил сърдечен арест и е бил настанен в лечебно заведение. По-късно говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отрече и заяви, че руският президент е в добро здраве.

В петък руският Телеграм канал General SVR пък съобщи, че президентът Путин е починал, а ден преди това е бил активиран неговият двойник, пише "24 часа".

Рак на щитовидната жлеза, болест на Паркинсон, проказа или влошаване на състоянието след инсулт са само някои от многото недоказани заболявания, за които се говори, че са сполетели руския лидер през последните години. Владимир Путин става президент през 1999 г. и се утвърждава като един от най-влиятелните политици в съвременната история. А въпросите за бъдещето на Русия и кой ще го наследи циркулират все повече в пространството.

#Путин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници