Jenite.bg подкаст: Ако не искаш един мъж да ти изневерява, не го пращай да ти изневерява

Jenite.bg подкаст: Ако не искаш един мъж да ти изневерява, не го пращай да ти изневерява
A A+ A++ A

"Не е ок да си вземеш вече успал мъж, защото този мъж вече има всичко!", това сподели Дари Овчарова пред вoдещата на подкаста на Jenite.bg.

Според нея, излизайки с мъж, който вече е развил своята кариера и разполага с финансови възможности, жената би се чувствала като държанка.

"Колкото и да работа, колкото и да изкарва, този човек е имал всичко преди мен и ме чувства като трофей, защото съм красива. Винаги ще се чудя дали няма да си намери друга", допълва Дари.

Опитвайки се да разберем каква е ролята на жената в една връзка, поканихме две дами, популярни в социалните мрежи, които да отразят при нас и своята гледна точка по въпроса. В първия епизод след завръщането ни в YouTube, наши гостенки бяха инфлуенсърките Дари Овчарова и Екатерина Шамдин. И двете - в дългосрочни, сериозни връзки, с деца - кой би бил по-подходящ да говори на тема "Ролята на жената във връзката"?

Екатерина Шамдин е известна с това, че симпатизира на идеологията Red Pill. Но преди да я упрекнете, тя всъщност твърди, че светлината, в която ни е представена темата из социалните мрежи е всъщност много изкривена представа за тази идеология.

"Red Pill е червеното хапче от филма "Матрицата". То е онова, което помага да видим реалния свят. Това хапче означава да си отвориш очите, да видиш истината. Не означава да пишеш на момиче със закъснение от два часа, за да може тя да си мисли, че си много важен. Не означава и че жената трябва да е такава и такава и нищо друго. Това дори е политическа метафора - да осъзнаеш, че си една пионка в матрицата", разяснява Екатерина.

Тя смята, че единственият начин да се пребориш с матрицата е да изградиш най-важната градивна единица на обществото, а именно семейството. Тя категорично заявява, че идеята на Red Pill не се основава на това мъжът да прави каквото си пожелае, а жената да бъде негова робиня.

"Тук обаче ще защитя мъжете", включва се Дари, "Ако не искаш един мъж да ти изневерява, не го пращай да ти изневерява".

Тя вярва, че напрежението, което всяваме на мъжете си чрез непрестанни забележки и мрънкане може да заличи любовта.

"Трудно е, но трябва да има баланс. Не можем непрестанно да ги обвиняваме, заради нагона, а да се замислим защо ни не го "начесваме" този нагон", категорична е Дари.

Разговорът става все по-пикантен и ако искате да чуете до какви изводи стигнахме, можете да гледате видеото по-долу:

#Jenite.bg #Jenite.bg и Peika.bg #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници