Лекарят на Тръмп: Той е в отлично здраве, свалил е няколко килограма

Лекарят на Тръмп: Той е в отлично здраве, свалил е няколко килограма

facebook

A A+ A++ A

Доналд Тръмп е в „отлично здраве” и „ще продължи да се радва на здравословен и активен начин на живот в продължение на много години”. Това се казва в становище на лекаря на американския президент (20 януари 2017 – 20 януари 2021), цитирано от "Ройтерс".

77-годишният Тръмп публикува становището в профила си в социалната мрежа Truth Social на рождения ден на действащия американски президент Джо Байдън. Вчера той навърши 81 години.

Темата за здравословното състояние на Байдън и Тръмп се радва на засилено медийно внимание, като бъде взет предвид фактът, че и двамата имат амбиции да се явят на президентските избори в САЩ догодина. Демократът Байдън вече обяви, че планира да се кандидатира отново за президентския пост, а Тръмп понастоящем води в надпреварата за президентската номинация на Републиканската партия.

„Президентът Тръмп сваля килограми чрез подобрена диета и продължителна физическа активност всеки ден, като същевременно поддържа строг график”, се казва в публикуваното от Тръмп лекарско становище.

#Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници