Jenite.bg подкаст: Какво НЕ разбират мъжете за жените

Jenite.bg подкаст: Какво НЕ разбират мъжете за жените
A A+ A++ A

"Ролите в семейството се разпределят не по пол, а по това кой в какво е силен. Моят приятел пуска прахосмукачка, аз чистя праха. Както бих искала и той да се грижи за децата, и аз да нося хляб на масата. Няма строго опрeделени роли", казва Габриела Гочева в подкаста на Jenite.bg.

Все пак Габриела допълва, че във връзката си тя е по-емоционално, докато партньорът е по-рационален, а и винаги разчита на него, когато става въпрос за мъжка сила.

"Все пак трябва някой да отвори виното", смее се нашата лъчезарна водеща Алекс.

В новия епизод на нашия подкаст обсъдихме "Какво не разбират мъжете за жените", а наши гостенки бяха София Скакалова и Габриела Гочева, познати от социалните мрежи. Темата за любовните взаимоотношения е необятна, но все пак с три дами в студиото... и още две зад кадър, нещата започнаха да се изясняват.

"Всичко е толкова елементарно - хората са толкова различни. Ние сме като парчета пъзел и трябва да си паснем един друг. Една жена може да мечтае да е домакиня, след което да дойде един мъж и да я подтикне да започне да работи. Тогава трябва нещата да се съчетаят, така че на двамата души да им е добре", смята София.

Преди да дойде при нас Габриела попита своите последователи в Instagram какво е това нещо, което мъжете не разбират за жените.

Нека видим и някои от добрите попадения:

"Нерешителността на една жена"

"Рязката смяна на настроенията"

"Да се страхуваш да излезеш късно вечер сама, да се страхуваш от обществото"

Останалите предложения можете да гледате във видеото по-долу.

Обсъждайки нещата, които мъжете не разбират за нас, стигнахме и до онази група от господа, които винаги генерализират в изказванията си за жените.

"Казват, че жените са глупави, че не могат да шофират, но когато ние генерализираме, това се приема за нередно", обяснява Габриела.

Каква е ролята на жената? Какво значи "традиционен мъж"? Кой трябва да може да готви? Няма да издадем и дума повече! Гледайте новото и видео тук:


#Jenite.bg #Jenite.bg и Peika.bg #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници