Jenite.bg подкаст: Как се държи мъжът, който не обича, въпреки че е във връзка?

Jenite.bg подкаст: Как се държи мъжът, който не обича, въпреки че е във връзка?
A A+ A++ A

"Какво може да прави мъжът, който не обича?, пита се Неделчо Богданов в студиото на Jenite.bg. Вероятно търси любовта", предполага той.

Но как всъщност се държи мъжът, който не обича, въпреки че е във връзка?

В този случай. Неделчо смята, че ако мъжът не е толкова влюбен, просто не се бори за връзката.

"'Не обръща внимание, не влаха нито финанси, нито време или емоция. Може би е по-студен", казва неговата събеседничка Ния-Косара.

Взаимоотношения са сложни, тъй като всеки притежава различна индивидуалност. Според Неделчо, тайната на здравословните отношения се корени в правилното разпределяне на задачите и то точни тези, които и създават дискомфорт. Но вярно ли е, че е задължение на жената е да внася забавление във връзката?

"Хората казват, че секса го дава жената. Сексът е забавлението", смята Неделчо.

Това води и до следващия въпрос. Толкова разкрепостени ли са станали жените? Толкова ли е лесно една дама да си намери секс?

Според нашите гости, действително сексът е много лесно достъпен за представителките на нежния пол. За сметка на това, Неделчо посочва, че 70-80% от мъжете не правят секс.

"При по-интровертните мъже, които са и по-емоционални, не е лесно да си поръчат проститутка, която да ги оправи и да си отиде. Често се прибягва към платформи като OnlyFans, а физическият контакт се губи. Но така или иначе платената любов не се брои", казва Ния-Косара.

"Ако до 40-годишна възраст не си си намерил приятелка, ти се затваряш в себе си до такава степен, че вече не знаеш и как да се пробваш", твърди Неделчо.

Какво още забъркахме в този любовен миш-маш, гледайте в новото ни видео:

#Jenite.bg #Jenite.bg и Peika.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници