След развода: Бившата жена на Путин му отмъкна половин милиард, замени го с младо лъвче!

След развода: Бившата жена на Путин му отмъкна половин милиард, замени го с младо лъвче!

Стоп кадър/YouTube

A A+ A++ A

Бивша на руския президент отдавна го зачеркна и го замени с младок. Вече 5 години държи изкъсо с 20-години по младия Артур Очеретни. На този етап едва ли им пречи фактът, че Людмила е на 65 години, особено като се има предвид дебелият й портфейл.

Всеизвестно е, че Людмила дълги години подкрепяше съпруга си, придружаваше го на събития и срещи и пазеше гърба му като орлица, дори когато плъзваха слухове за забежките на руския президент.

Самата Людмила никога не е харесвала да е център на общественото внимание, нито са й били по вкуса постоянните пътувания и бизнес срещи. И като цяло животът на Путин, начинът, по който се облича и държи, винаги са били с цел да изпъкне, а не всеки харесва такъв живот.

По нейни думи, с течение на времето работата започнала да отнема твърде много от времето на съпруга й. Оставало е много малко лично пространство. Поне такава е версията за пред света. Другата истина е, че за руският президент се лепят оперни певици, спортистки и пр. Една от мълвите граничи с истина, след като журналсти стигнаха до любовницата му Алина Кабаева – бивша шампионка по художествена гимнастика и майка на малките му деца.

Сега бившата съпруга на Путин е известна като Людмила Очеретина. Тя се сгоди за втори път и реши да смени известната си фамилия. Жената избра млад мъж, с около 20 години разлика помежду им, но тази разлика явно не е пречка влюбените да са щастливи. Съпрузите живеят в пълна хармония и се обичат. Поне така твърдят руските медии.

Людмила не се нуждае от пари, управлява бизнес със съпруга си и притежава голям брой акции и недвижими имоти. Двамата не обичат да са под светлините на прожекторите, не обичат да пътуват. Те прекарват цялото си време далеч от любопитни очи в Русия.

Известно е, че след приключване на бракоразводния процес с Путин, Людмила се оказа основател на организацията Interiorservice, има компания за недвижими имоти Meridian. Бившата съпруга спечели пари, като отдава под наем помещенията на Централния регионален медицински център на Воздвиженка, чийто ръководител е настоящият съпруг на Людмила, Артур Очеретни.

И въпреки, че преди 5 години медиите разнасяха мълвата за фалит на Очеретни, това явно не се е случило или поне не в такива размери, за каквито тогава говореха таблоидите. По данни на данъчните компанията на Людмила Interiorservice е имало в сметката си още в началото на създаването над 500 млрд рубли. Това навежда руската преса на мисълта, че е напълно възможно крупната сума да е обезщетение за развода й с Путин.

В днешно време, в редките случаи, когато журналистите неочаквано се срещат с Людмила, тя перфектно избягва остри въпроси, които биха могли да навредят на младия й съпруг. Явно не само парите, а и любовта иска тишина, за да продължи по-дълго, пише "Телеграф".

#Людмила Путина #Владимир Путин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници