Перфектният парфюм, за да ухаете скъпо

Перфектният парфюм, за да ухаете скъпо

pixabay.com

A A+ A++ A

Миризмите са толкова тясно свързани с нашата памет, че понякога едно впръскване е достатъчно, за да ни пренесе в един или друг момент от миналото. Това е може би основната тайна на такава популярност на парфюмите. Повечето марки от дамски парфюми пускат нови продукти, които не са евтини. Но всъщност не искате да купувате фалшификати, които се износват бързо, нали? За щастие днес на пазара има много достъпни вариации, които са също толкова фантастични.

Скъп аромат, достъпен за всеки

Представяме на вашето внимание асортимент от парфюми, които ще завъртят главите и които могат да се купят “не за всичките пари на света“:

1.FLEUR D'ORANGER ОТ ZARA. Колекцията Zara Emotions, създадена от Джо Малоун, въплъщава някои от най-невероятните аромати. Този парфюм има флорален аромат, но с нотки на портокал и нероли. И най-важното, мирише невероятно скъпо.

2. PETALS ОТ BEAUTY PIE. Създаден от парфюмериста Frank Voelkl (създател на емблематичния Le Labo Santal 33), този свеж аромат е невъзможно да бъде пропуснат. Той е флорален, но със затоплящ мускус, сладка ванилия и успокояващ кокос.

3. COMORO YLANG ОТ H&M. И в тази бутилка е опитът на друг легендарен парфюмерист. Оливие Пешо, който е работил върху аромати за компании като Dior и Montblanc, привлече вниманието към иновативен парфюм за H&M. Той успява да създаде едновременно плодов, пикантен и мускусен аромат с нотки на мандарина, иланг-иланг и боби тонка.

4. BLACK MUSK ОТ THE BODY SHOP. Всяко момиче, израснало през 90-те, е запознато с парфюма White Musk на The Body Shop (между другото все още го продават!). Тази черна версия е много подобна на този аромат. Парфюмът съдържа сладка круша, пикантен розов пипер и опияняващ бергамот. Невероятна комбинация!

5. SUN ОТ LUSH. Lush предлага много повече от бомби за баня и свежи маски за лице. Те също имат прилична селекция от налични аромати. Този сладък парфюм с портокал и мимоза е страхотен летен аромат, който ви зарежда с положително настроение в дъждовните дни.

6. EXTRAIT DE COLOGNE TUBEREUSE HEDONIE ОТ ROGER & GALLET. Този парфюм мирише толкова скъпо, че е трудно да се повярва в реалната му цена. Ако харесвате опияняващи флорални нотки, вижте този аромат на тубероза и жасмин. Нежен, но изненадващо мощен, той пленява веднага.

Но незаменим елемент в този списък е Prada Рaradoxe - чувствена композиция, която е въплъщение на класика, авангард, природа и иновация. Ароматът съчетава емблематични и парадоксални акорди, за да създаде модерна композиция, която въплъщава същността на женствеността.

Prada Paradoxe

Prada Paradoxe е сладък, смел и обемен дамски плодово-флорален аромат с богата и мека кехлибарено-мускусна основа, пуснат през 2022 г. от известната италианска модна къща Prada. В ароматната композиция парфюмеристите Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondier и Antoine Maisondier се опитаха да съчетаят безвремието и авангарда, природата и иновацията, отразявайки парадоксалната гъвкавост на жените. Парфюмът съчетава парадоксите на емблематични съставки, разкривайки нови ароматни усещания.

Въплъщавайки самата същност на Prada, триъгълната бутилка на Paradoxe отразява емблематичното лого на марката. Радикалната триъгълна форма на флакона е омекотена от заоблени ъгли, а деликатният коралово розов цвят на парфюма контрастира с наситено черната капачка.

Ароматната композиция на Prada Paradoxe започва със слънчевата цитрусова свежест на мандарина и бергамот с нотка на сочна медена круша. Сърцето на композицията е доминирано от портокалов цвят с неговия кремаво-сладък, апетитен аромат с примамливи плодови акценти. Светлите нюанси на нероли и жасмин подсилват портокаловия цвят, пренасяйки свежестта на цветята в ново измерение. Докато сладостта на плодови нотки, ванилово-смолист бензоин, деликатен бял мускус и амброксан образуват фина и комфортна ароматна следа.

#парфюм #парфюми

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници