Отправяме се на горещо пътуване с „Обичам да те мразя“ от утре в кината

Отправяме се на горещо пътуване с „Обичам да те мразя“ от утре в кината
A A+ A++ A

Подготвяме летния си гардероб през януари и стягаме куфарите, защото от утре поемаме с еднопосочен билет към Сидни с Обичам да те мразя само в кината. Романтичната и скандална комедия на познатия със своя характерен стил Уил Глук (Лесна, а?, По приятелски) е създадена по мотиви на пиесата на Шекспир „Много шум за нищо“ и гарантира огромна доза позитивни емоции, красиви пейзажи и хитроумни обрати.

В главните роли на студентката по право Беа и брокерът Бен са Сидни Суини (Еуфория) и Глен Пауъл (Scream queens, Скрити числ, Топ Гън: Маверик). Те се срещат случайно и споделят една вълшебна нощ, но на следващия ден възниква недоразумение, което оставя двамата огорчени и изпълнени с разочарование. Двойката дава всичко от себе си да избегне повторна среща, но когато приятелят на Бен се сгодява за сестрата на Беа, става ясно, че двамата ще се виждат доста по-често от планираното. Наподобявайки класическата комедия на Шексипр, Беа и Бен се преструват на двойка, за да може Бен да си върне бившата, а Беа да откаже родителите си от най-голямата им цел, която те така настървено преследват – да я съберат отново с бившия ѝ годеник Джонатан. В същото време, сякаш ситуацията им не е достатъчно сложна, приятелите на Беа и Бен имат собствен план да ги сватосат. Така се получава очарователна и хаотична романтична комедия, която напомня за много от най-добрите предложения в жанра от 90-те години, но с особен и съвременен привкус.

В ново видео зад кадър номинираната два пъти за награда „Еми“ Сидни Суини, която грабна публиката с огромния си талант и се превърна в един от най-търсените млади актриси, и Глен Пауъл, известен със запомнящите си роли и неповторима харизма, разпалено ни разказват повече за историята. А погледите, докосванията и споделените усмивки само загатват за опияняващата химия, която прониква между тях в сцените, създавайки връзка, която насища филма с неоспорим чар. Екранната любовна афера между двамата е толкова истинска и толкова завладяваща, че остава в сърцата на зрителите дълго след края на надписите.

Режисьор на Обичам да те мразя е Уил Глук, който е и сценарист с Илана Уолперт. Продуценти са Уил Глук, Джо Рот и Джеф Киршенбаум. В главните роли са Сидни Суини и Глен Пауъл, а останалата част от звездния актьорски състав включва Александра Шип, ГаТа, Хадли Робинсън, Мишел Хърд, Дърмът Мълроуни, Дарън Барнет, Брайън Браун и Рейчъл Грифитс.

Градусите се покачват с Обичам да те мразя от утре, 12 януари, само в кината.#филм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"