Байдън гневен: Знам какво, по дяволите, правя

Байдън гневен: Знам какво, по дяволите, правя

фейсбук

A A+ A++ A

Американският президент Джо Байдън избухна публично заради непрекъснатите съмнения, че паметта му изневерява. Той гневно заяви пред нацията: „Знам какво, по дяволите, правя!", "Паметта ми е наред!".

Но малко след това направи поредния си гаф. Той обяви египетския лидер за президент на Мексико.

Яростното изказване на Байдън бе провокирано, след като бе публикуван докладът за работата му с класифицирани документи от Министерството на правосъдието. В него се отбелязва, че той няма да бъде обвинен за съхраняване на секретни документи в гаража. Но също така в него се отбелязва, че причината ще е, че журито вероятно ще излезе със заключение, че Байдън е "добронамерен, възрастен мъж с лоша памет" и с "намалени способности".

Това така вбеси американският президент, че той организира пресконференция и обяви: „Знам какво, по дяволите, правя! Паметта ми не се е влошила. Паметта ми е наред. Вижте какво направих, откакто станах президент. Никой не си мислеше, че мога да премина някое от нещата, които ми преминаха. Как се случи това? Предполагам, че просто съм забравил какво става..."

Един от аргументите в доклада е, че не помнел кога синът му Бо е починал.

На брифинга Байдън обясни, че когато го попитали затова, той така се ядосал, че не отговорил, защото това не било работа на службите.

„Не съм споделял секретна информация! Не съм!'

След което Байдън сменил темата, за да коментира хуманитарната криза в Газа, обявявайки, че египетският лидер Абдел Фатах Ел-Сиси е президент на Мексико: „Мисля, че както знаете първоначално, президентът на Мексико, Ел-Сиси, не искаше да отвори вратата към навлизане на хуманитарни материали. Говорих с него. Убедих го да отвори портата."

#Байдън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници