Цончо Ганев: Българинът не е изморен да ходи на избори, той е отвратен

Цончо Ганев: Българинът не е изморен да ходи на избори, той е отвратен

фейсбук

A A+ A++ A

Българинът не е изморен да ходи на избори, българинът е отвратен от това, което се наблюдава през последните години - срамни коалиции, безпринципно молене и днес видяхме за пореден път апогея на това, което наблюдаваме в последните 35 години, заяви Цончо Ганев от "Възраждане" преди гласуването на решението за обявяване на първия мандат начело с Мария Габриел от ГЕРБ-СДС за неуспешен.

Цончо Ганев коментира, че коалицията между ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС е "срамна". Стигаме до там, че хората са отвратени от избори. "Стигаме до там, че наглостта е безпределна и ставаш, за да обясняваш, как трябва да се спазва мъжката дума. Къде беше мъжката дума, когато обясняваше на собствените си избиратели, че Борисов трябва да е в затвора, Пеевски трябва да бъде изкаран от всякъде и да си понесе последствията по Магнитски", попита Цончо Ганев говорилия преди него Кирил Петков.

Той посочи, че очаква Конституционният съд най-после да влезе в ролята си и да върне промените в Конституцията и постави въпроса, какво ще кажат тогава от ПП-ДБ на своите избиратели. "Честно казано на голяма част от вашите избиратели им съчувствам и разбирам защо са отвратени от вас", добави депутатът. „Голямата част от вашите избиратели са добри българи, които са видели някаква надежда във вас, но вие пропиляхте тази надежда”, констатира Цончо Ганев. „ГЕРБ и ДПС нямат проблем да правят безпринципни коалиции, но вие дойдохте с обещание за нов морал в политиката и го пропиляхте”, каза депутатът.

„Единствените, които ги е страх от избори са ПП-ДБ. Страх ги е от собствените им избиратели. Страх ги е от тези избиратели, които имат глави на раменете си и знаят, че няма да ги подкрепят повече”, посочи Цончо Ганев.

#"Възраждане"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници