Ген. Атанасов: Доган преля доста гласове към ГЕРБ през 2009 г.

Ген. Атанасов: Доган преля доста гласове към ГЕРБ през 2009 г.
Ахмед Доган преля доста гласове към ГЕРБ с репликата си за разпределянето на порциите в държавата преди парламентарните избори през 2009 г., заяви бившият шеф на НСО ген. Атанас Атанасов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ахмед Доган преля доста гласове към ГЕРБ с репликата си за разпределянето на порциите в държавата преди парламентарните избори през 2009 г., заяви бившият шеф на НСО ген. Атанас Атанасов.

В ефира на бТВ генералът подчерта, че в България има няколко среди, които имат интерес Ахмед Доган да е начело на движението.

„Бизнес среди са се възползвали от Доган в политиката“, коментира още Атанас Атанасов, който бе категоричен, че досегашният лидер на ДПС слиза от политическата сцена, но със сигурност ще продължи да се занимава със „създадените от него обръчи“.

Бившият шеф на НСО ген. Атанас Атанасов оцени на 1% вероятността Октай Енимехмедов да е действал сам при нападението срещу лидера на ДПС Ахмед Доган в събота.

Атанасов заяви, че нападението над Доган е целяло провал на конференцията и стопиране на оставката му.

„Това е партийно мероприятие, но Доган има персонална охрана от НСО. Ако този човек имаше боен пистолет, Доган щеше да бъде убит“, обясни Атанас Атанасов и нарече реакцията на НСО „тотален провал“.

„Не трябваше да се допусне този човек да се качи на трибуната“, посочи още Атанас Атанасов, но заподозря, че управляващите защитават НСО, тъй като шефът на службата Тодор Коджейков е бил лична охрана на премиера.

#ДПС #Ахмед Доган #Октай Енимехмедов #Атанас Атанасов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници