„Евросело на 2012 г.“ дари Бойко Борисов със значка, вино и икона

„Евросело на 2012 г.“ дари Бойко Борисов със значка, вино и икона
Борисов и министър Мирослав Найденов посетиха село в община Симитли, за да му връчат приза „Евросело на 2012 г.“
A A+ A++ A

Най-представителното село в България за 2012 година – с. Черниче, подари на премиера Бойко Борисов значка на Винената партия, бутилка вино и икона на Исус Христос.

Борисов и министър Мирослав Найденов посетиха селото в община Симитли, за да му връчат приза „Евросело на 2012 г.“ поради най-големия брой усвоени средства по програмата за развитие на селските райони, предаде БГНЕС.

Кулминацията на посещението на правителствената делегация бе прерязването на лентата на проекта по мярка 321: „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони“ и мярка 322: „Обновяване и развитие на населените места“.

Благодарение на този проект беше подменена изцяло водопроводната и канализационната мрежа на село Черниче и беше изградена нова асфалтова пътна настилка и тротоари.

Проектите са на обща стойност близо 8.5 млн. лева.

Докато пристигне премиерът, две момчета кукери потанцуваха на Мирослав Найденов пред местни баби самодейки, които държаха две огромни икони. При пристигането си Борисов беше посрещнат с пита с мед, след което го дариха и с букет кокичета.

Борисов се похвали, че лотът на АМ „Струма“ до Дупница вече е на асфалт, закани се и на Кресненското дефиле, където проектът ще е най-скъп.

#Черниче #Мирослав Найденов #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници