Михаил Константинов: Манипулации може да има само в избирателните комисии

Михаил Константинов: Манипулации може да има само в избирателните комисии
Михаил Константинов обеща да преведе лично 10 000 лв. по сметката на Фонда за лечение на деца, ако някой намери дори един документ с невярно съдържание. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Изборни манипулации може да се случат в избирателните комисии, чиито членове са представители на политическите сили. „Информационно обслужване“ не брои бюлетини, а обработва протоколи от РИК и СИК“, обяви пред бТВ шефът на „Информационно обслужване“ проф. Михаил Константинов, за чиято оставка настояха БСП и ДПС.

Константинов обеща да преведе лично 10 000 лв. по сметката на Фонда за лечение на деца, ако някой намери дори един документ с невярно съдържание.

„Ние съхраняваме около 50 000 първични документа от последните четири избора от 2007 г. досега. Аз твърдя, че няма нито един документ, манипулиран от „Информационно обслужване“, заяви Константинов, цитиран от „Дневник“.

По думите му всеки, който твърди обратното, е лъжец и клеветник.

Според него нападките срещу него идват от партия, която няма да влезе в парламента и иска така да обясни неуспеха си. Той обаче не пожела да посочи коя формация има предвид.

#"Информационно обслужване" #Михаил Константинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници