ГЕРБ: Не разпъваме политически чадър над никого

ГЕРБ: Не разпъваме политически чадър над никого
A A+ A++ A

„От ПП ГЕРБ категорично заявяваме, че никога до сега не сме си позволявали да разпъваме политически чадър над никого, без значение от неговата политическа принадлежност“, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Ето какво пише още в писмото на ГЕРБ до медиите:

„И при днешния случай с повдигнатото обвинение на Мирослав Найденов, от ГЕРБ заявяваме, че обективната работа на всички правоохранителни, разследващи и правораздавателни органи в Република България е единственият легитимен и законов начин всеки български гражданин да докаже своята невинност и да защити името си.

Свидетели сме на безпрецедентен политически натиск от страна на БСП върху редица институции в държавата. За всички е ясно, че от „Позитано“ 20 се опитват да вкарат прокуратурата в предизборната битка. Използваме случая за пореден път да призовем всички партии да спрат да използват българските институции в предизборната надпревара. Очакваме обективно разследване, което да изясни всички обстоятелства около случая, поръчителите и виновните.

Очакваме БСП да проявят същата активност и спрямо министрите от кабинета „Станишев“ – Румен Овчаров, Емилия Масларова, Корнелия Нинова, Асен Гагаузов, Петър Мутафчиев, както и за проектите „Цанков камък“, „Водното огледало“, за „златния“ ремонт на социалния център в Стара Загора и не на последно място за случая „Хохегер“.

#ГЕРБ #Мирослав Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници