Стоичков: Моите договори са безсрочни

Стоичков: Моите договори са безсрочни
Стоичков се завърна в ЦСКА.
A A+ A++ A

„Моите договори са безсрочни“, заяви треньорът на ЦСКА Христо Стоичков на първата тренировка на тима за новия сезон, предаде БГНЕС.

„Няма да лежим на стари имена. Не е лесно с разговорите, които водим, но уверявам, че всичко ще е топ. Щом съм поел ангажимента да се върна в ЦСКА, няма да оставя лесно нещата. Искам момчетата да са щастливи и да получават всеки месец възнагражденията си, а оттам нататък те трябва да са професионалисти. По-малко телефони и по-малко фейсбуци за играчите. Гърбът ми е много широк, така че от никой не чакам помощ. Тя ще дойде от играчите и публиката. Не искам спортно-техническото ръководство да се меси на терена. Всеки да си знае мястото“, каза наставникът на ЦСКА Христо Стоичков.

„Моите договори са безсрочни. Аз нямам договори. Изискванията ми са много. Искам футболистите да бъдат максимално обезпечени. Да се спрат малко с дискотеките. Защото на никой няма да му е приятно да го изкарам пред целия стадион и да го посоча с пръст. ЦСКА е моята тръпка. Да видим докъде ще изкараме. Всеки си гледа задълженията, моите задължения са на терена. Когато нямаш проблеми около себе си, работата върви лесно. Приоритетите на отбора ще са да заложим на детско-юношеския футбол“, каза още Стоичков.

Треньорът на „червените“ призна, че се е почувствал щастлив от посрещането на „Армията“.

„Почувствах обич от феновете. Те никога не са ме оставяли. Да видя щастливи хора, за мен е добре, а и спокойствието ще дойде при тях също“, призна Стоичков.

#Христо Стоичков #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници