Лекарят на Майкъл Джексън отново в съда

Лекарят на Майкъл Джексън отново в съда
Снимка: splashnews.com
A A+ A++ A

Лекарят на Майкъл Джексън – Конрад Мъри, се връща в съда, за да се опита да докаже, че певецът сам е причинил смъртта си.

В момента Мъри излежава присъда за непредумишленото убийство на Краля на попа.

Лекарят цели да намали размера на обезщетението, което съдът му наложи да плати на децата на Краля, съобщи „Контактмюзик“, цитиран от bTV.

В началото на ноември 2011 г. Мъри бе признат за виновен в непредумишленото убийство на Майкъл Джексън, починал на 25 юни 2009 г. от свръхдоза пропофол в комбинация със седативи. Кардиологът получи максималната присъда от четири години, поискана от обвинението.

Конрад Мъри е поискал съдът да разгледа доказателства, които не са били допуснати по време на процеса срещу него.

Целта на кардиолога е да се опита да издейства намаление на сумата, която съдът разпореди той да заплати на семейството на Майкъл Джексън – 100 млн. долара.

Заради присъдата си Мъри не може да твърди, че не е отговорен за смъртта на Майкъл Джексън, но въпреки това ще се опита да приведе доводи, че Кралят на попа сам е приел фаталната доза пропофол.

Адвокатите на кардиолога смятат, че ако успеят да докажат тази теза, ще могат да намалят обезщетението от 100 млн. долара, което Конрад Мъри бе осъден да заплати на децата на Майкъл Джексън.

#Майкъл Джексън #Конрад Мъри #Краля на попа #съд #пропофол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници