Мая Манолова: Утре ще разберем дали парламентът ще продължи да работи

Мая Манолова: Утре ще разберем дали парламентът ще продължи да работи
Протестиращите освиркаха Мая Манолова, която излезе пред парламента да говори с тях, и не й позволиха да се изкаже. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Да изчакаме до утре, за да се разберем дали ще продължи да работи парламентът, призова зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова, след като днешното заседание беше отложено поради липса на кворум.

„Основният проблем е липсата на търпение, на чуваемост и на желание да се води диалог“, посочи Манолова, цитирана от агенция „Фокус“.

„На това правителство на практика не му дадоха въздух от първия момент. Има жизненоважни проблеми за хората, които трябва да бъдат решени“, подчерта Манолова, която беше освиркана от протестиращите пред парламента.

По думите й парламентът трябва да бъде оставен да работи по екшън плана.

„Там са всичките ни предизборни обещания. Там е цялата програма, която сме обещали на хората и хората искат тя да се случи – майчинските, първокласниците, цената на тока, енергийните помощи, минималната работна заплата, мерките за младежката безработица, подобряване на бизнес средата, намаляване на рекета. Всичко това е написано с дати и срокове в обозрим хоризонт до няколко месеца“, каза Манолова.

На въпрос дали премиерът Пламен Орешарски трябва да оттегли предложенията за промени в кабинета, Мая Манолова заяви: „Не мисля, че промените в кабинета са проблем на парламента или някого другиго“.

#Мая Манолова #Пламен Орешарски #Парламент #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници