Гриша Ганчев официално се отказа от ЦСКА

Гриша Ганчев официално се отказа от ЦСКА
Гриша Ганчев официално се отказа от ЦСКА. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Не бих си позволил по никакъв начин да поема ангажимент, ако има дори 1% съмнение от моя страна за настоящата ситуация, перспективата и успеха на това начинание. Защото както казах и преди, ЦСКА е национална кауза. При така стеклите се обстоятелства, аз не мога да поема тази авантюра", обяви официално Гриша Ганчев, предаде БГНЕС.

Почетният президент на "оранжевите" Гриша Ганчев изрази своята позиция относно актуалните събития, свързани с ЦСКА, в изявление, публикувано на сайта на "Литекс".

"Червената общественост трябва да е наясно, че моето условие беше единствено и само да се започне "на чисто" в ЦСКА. Повтарям - "на чисто"! И аз го заявих публично пред в-к Тема Спорт и Дарик Радио, както и при многобройните си срещи и разговори с различните фракции на феновете, футболните деятели и отговорните фактори в клуба", казва още Ганчев.

Той допълва: "Държа да подчертая, че става изцяло въпрос за един бизнес проект. Милиони сделки се правят и развалят ежедневно по целия свят. Аз никога не съм бил авантюрист. Не бих си позволил по никакъв начин да поема ангажимент, ако има дори 1% съмнение от моя страна за настоящата ситуация, перспективата и успеха на това начинание. Защото както казах и преди, ЦСКА е национална кауза. При така стеклите се обстоятелства, аз не мога да поема тази авантюра. Желая успех на феновете, ръководството, треньорите и играчите на отбора!".

Още вчера стана ясно, че "Титан" остават собственици на ЦСКА, след като сделката за прехвърляне на собствеността към Гриша Ганчев пропадна. Очаква се пък днес Христо Стоичков да обяви дали остава начело на "армейците". Вероятно той ще напусне "червените" и ще се върне в "Литекс".

#Гриша Ганчев #ЦСКА #"Литекс" #Христо Стоичков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници