Бойко Борисов: Сега е диктатура, не при мен

Бойко Борисов: Сега е диктатура, не при мен
Борисов подчерта, че вече е очевидно, че ГЕРБ никакви следи не е замитала. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Сега е диктатура. Сега е диктатура на едни изключително нагли хора, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването "ДикOFF" на Нова телевизия.

Борисов подчерта, че несправедливо някои политици са определили управлението му като диктатура.

„Говореха, че аз съм бил диктатор, че съм имал контрол върху медиите, службите. Оказа се, че нямаме нито една медия, нито една служба, нито една репресивна структурата на държавата не е била под наш контрол”, коментира бившият премиер.

Той подчерта, че вече е очевидно, че  ГЕРБ никакви следи не е замитала.

"До този момент една далавера на са извадили. За една седмица сътвориха толкова гафове, които всъщност изкараха хората на улицата”, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов обясни, че  депутатите от ГЕРБ не влизат в залата, защото ако са вътре хората ще останат с погрешното впечатление, че всичко става с тяхно съгласие.

"Вие видяхте как направиха правителство, избраха председател на парламент, как смениха законите за ДАНС и на другия ден „Атака” казаха, че е станало с наше съгласие. Надали на симпатизантите на БСП им е приятно правителството да го реди ДПС и управлението им да се крепи на „Атака”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Според него, е голямо ласкателство, че обвиняват ГЕРБ, че плащат или организират протестите, защото на тях присъстват изключително интелигентни хора.

"Много от тях сигурно и нас не ни харесват”, посочи Борисов.

На въпрос за поведението на Волен Сидеров Бойко Борисов заяви: „Това, което се случва в момента, начинът, по който се отнася към медиите, към хората по улиците, към политическите си опоненти, достатъчно ясно показва какъв човек е и каква партия. Това е четвъртата партия и не бива да й се отдава най-много внимание. Грехът за това, което се случва, носи лично Станишев с неимоверното желание за власт”.

Накрая Бойко Борисов уточни по повод информацията за готвено задържане и нападение над него в ареста, че много пъти е бил заплашван.

"Но тук трябваше да бъдат публично предупредени, че това е недопустимо”, коментира той.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #Борисов #Сидеров #БСП #ДАНС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници