Ердоган следи Туитър под лупа, реагира мигновено

Ердоган следи Туитър под лупа, реагира мигновено
A A+ A++ A

В резултат на силните обществени критики премиерът Реджеп Тайип Ердоган даде указания срокът за записване на новоприетите студенти да се отложи за 2-6 август, пише електронното издание на вестник „Милиет”, цитирано от агенция Фокус. Това показва, че Ердоган следи внимателно форумите, съобразява се с преобладаващите мнения и настроения в социалните медии и незабавно дава указания за корекции на оповестени преди това очевидно неприемливи за обществото решения.

Преди това Ердоган усети, че увеличаването на таксата за издаване на ново или удължаване на валидността на съществуващо свидетелство за управление на МПС на 101 турски лири (около 80 лева) предизвиква силно недоволство и веднага тя падна само на 15 турски лири (около 12 лева). Тогава в Туитър особено популярен беше директният линк „Не давам 101 турски лири за шофьорска книжка”.

Сега логото на директния линк в Туитър е „Не отравяйте празника ни Рамазан байрам” и визира оповестените срокове за записване във ВУЗ за периода 12-16 август. След дадените указания от Ердоган срокът е отложен за 2-6 септември, посочва вестник „Милиет”.

#Ердоган #Турция #Туитър #обществено мнение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници