Вътрешният министър: Ако протестиращите преминат границата, ще спазим закона

Вътрешният министър: Ако протестиращите преминат границата, ще спазим закона
Министър Йовчев обясни, че МВР полага всички усилия да гарантира на хората, че имуществото им ще бъде опазено, при положение че охранителната полиция е по протестите. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

При охраната на протестите ще следваме стриктно закона, където е описано всичко. Там, където протестиращите преминават една определена граница, ще действаме съобразно закона, заяви министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

„Наистина не е допустимо 20 или 30 души да се опитат да блокират важни артерии, по този начин да затруднят движението и нормалното функциониране на пътните артерии и да направят проблем на много хора. Разбира се, когато са големи групи хора, те няма как да се съберат да протестират на едно място, без да затворят някои пътни артерии. Случаите са съвсем различни. Ще действаме диференцирано“, коментира Йовчев, цитиран от агенция „Фокус“.

Министърът обясни, че МВР полага всички усилия да гарантира на хората, че имуществото им ще бъде опазено, при положение че охранителната полиция е по протестите.

#Цветлин Йовчев #Йовчев #МВР #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници