Сидеров: Повечето протестиращи в София са партийни и платени

Сидеров: Повечето протестиращи в София са партийни и платени
Според Сидеров изкарването на тези интереси наяве е причината за „яростната кампания“, подета срещу него, в която той е определен като „хулиганстващ екстремист“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Тия няколкостотин човека в центъра на София - нека са 1000, 2000, 3000, за тях има достатъчно данни, че повечето от тях са платени и партийни поръчки“, заяви пред БНР лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, предава „24 часа“.

Като организатори Сидеров посочи активисти от ГЕРБ и приближени до Иван Костов и Марин Райков хора.

„Затова аз не приемам протестите като народна проява, а като една партийна поръчка, зад която стоят партийни интереси, икономически интереси, енергийни лобита и кръгове, които са свързани с президента Плевнелиев“, коментира Сидеров.

Според него изкарването на тези интереси наяве е причината за „яростната кампания“, подета срещу него, в която той е определен като „хулиганстващ екстремист“.

„Ако това е хулиганство, значи разкриването на корупция е хулиганство“, заяви председателят на антикорупционната комисия.

Сидеров смята, че ГЕРБ в момента „пазарува“ своето връщане в парламента и на практика договаря една негласна коалиция, подтиквани от ЕНП и ПЕС.

#Волен Сидеров #протестиращи #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници