Стойчо Младенов: Цимбика ме удари, щял де ме изкорми

Стойчо Младенов: Цимбика ме удари, щял де ме изкорми
A A+ A++ A

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че е силно обезпокоен за собствения си живот, както и за сигурността на своето семейство, след случилото се по-рано днес на стадион „Българска армия". Наставникът на „червените" бе нападнат от Калоян Стоянов - Цимбика. Треньорът говори на излизане от I-о РПУ в София, където даде обяснения за инцидента.

„Притеснително е, това е ситуация, която няма как да подминем. Българска армия винаги е било място, където е царял ред и дисциплина, а това е вмешателство на работата. Аз така го отчитам, защото не може, който и да било в един момент да ми иска обяснение, когато аз завършвам тренировката, излизайки отвън. Мисля, че живеем в цивилизовано общество, мутренските годни отминаха. И обществото би трябвало да има съвсем друг начин на отношение и поведение. Искам да изкажа благодарност към хората от I-о РПУ, които реагираха много адекватно и светкавично", сподели Младенов пред Gong.

„Какво стана? Имаше заплахи, каквото трябва всичко съм описал в обяснението. Оттук нататък всичко е в ръцете на полицията. Не искам да навлизам в подробности. Бях заплашен, от днес аз се притеснявам за живота си, както и за живота на моето семейство, могат да им посегнат, както на мен. Щели да им разпорят с винкел корема и да ми извадят червата. И други неща", коментира още наставникът.

„Никой до този момент от моя екип не е давал изявление. Нека да са ясни нещата. Главата ми и съзнанието ми не могат да го приемат това, да се случи в най-големия клуб в България.

Не, няма удар срещу играч. Коментирахме с полицията въпроса за охраната. Ако те не ми помогнат за това, аз ще си взема охрана. Има удар към мен, по ръката. Опитах се да го успокоя, посегна ми. Това е""

„Поводът е един футболист, който се появи на Панчарево. Мисля, че вие го видяхте на една от тренировките. Всяка топка я бъркаше, момчето се оправда, че е от пътуването. Аз го приех като нещо нормално и казах, че не е за ЦСКА, а той бил доведен от Калоян. Чужденец е.

#ЦСКА #Стойчо Младенов #Калоян Стоянов - Цимбика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници