Мая Манолова: Изборният кодекс ще бъде готов до края на седмицата

Мая Манолова: Изборният кодекс ще бъде готов до края на седмицата
Манолова съобщи, че Изборният кодекс ще е готов до края на седмицата. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

"До края на тази седмица в най-грубия си вариант Изборният кодекс ще бъде готов", съобщи заместник-председателят на парламента и депутат от БСП Мая Манолова, цитирана от "Медиапул".

Тя посочи, че проектът включва всички възможни решения по всяка една важна тема на изборното законодателство. Освен работно-експертната група, която работи заедно с мен, се включиха и доста представители на институции, които участват в правенето на избори, каза Манолова.

Тя допълни, че се надява още в началото на есенната сесия да започне обсъждането и гласуването на текстовете в самата комисия по изработване на Изборния кодекс.

"Своевременно, в края на тримесечния срок, който ни даде парламентът, се надявам да сме готови с кодекс, който да бъде внесен в парламента", каза още Манолова.

Заместник-председателят на парламента каза още, че групата на "Коалиция за България" е успяла "да отметне" много работа по време на парламентарната ваканция във връзка с подготвени законопроекти, които ще бъдат внесени през есенната сесия на парламента.

#Мая Манолова #Коалиция за България #Изборен кодекс #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници