Проф. Михаил Константинов: Пиша „три минус” на управляващите

Проф. Михаил Константинов: Пиша „три минус” на управляващите
Константинов смята, че протестиращите трябва да спрат с лозунгите и да започнат да предлагат решения.
A A+ A++ A

Аз съм преподавател с доста дълъг стаж. Бих написал „три минус” на управляващите за първите сто дни, заяви математикът проф. Михаил Константинов пред агенция „Фокус”.

„Не ги късам напълно, защото все пак са тежки условия за тях и се опитват да работят, горките. Трябва да им стане ясно, че не може да продължава така. Управляващите да се правят, че нищо не се случва, е абсурдно – нещо се случва“, заяви проф. Константинов.

Константинов смята, че протестиращите трябва да спрат с лозунгите и да започнат да предлагат решения.

„На самите протестиращи пък трябва да им е ясно, че не може само да се протестира, а трябва да се предлагат някакви решения. „Да си ходят тези“ като лозунг е само част от нещата. В този смисъл и двете страни има за какво да си говорят, всяка има какво да отстъпи. Това е единственият начин нещата да се оправят и да тръгнат. Да се стига до кръв и сблъсъци, е абсолютно идиотско в момент, в който светът е пред тях“, каза още математикът.

„Като българи ни е нужно да се обединим и да посрещнем тази външна опасност, която е надвиснала, а не да се дърлим вътрешно и да отслабваме“, заяви проф. Михаил Константинов във връзка със ситуацията в Сирия.

#Михаил Константинов #Константинов #протестиращи #Сирия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници