Врачката на Берлускони предрече успех на Италия срещу България

Врачката на Берлускони предрече успех на Италия срещу България
Българската врачка на собственика на Берлускони Теодора Стефанова.
A A+ A++ A

Българската врачка на собственика на „Милан“ Силвио Берлускони Теодора Стефанова заложи на победа на Италия срещу България в петъчната световна квалификация по футбол. Двубоят е в Палермо в петък и стартира в 21,45 часа българско време, пише Стандарт нюз.

Българката сподели, че много хора са й се подигравали за предсказанието, че Кака ще се върне в „Милан“, но сега тя си е отмъстила.

„Много фенове ми се смееха, но аз винаги съм вярвала и накрая се оказах права. През последните няколко дни получих много комплименти, дори от служители на „Милан“. След фалстарта с Верона момчетата ще подобрят играта си с Алегри, който ще ги подготви добре. За нещастие Ел Шаарави ще си тръгне през януари или в края на сезона“, прогнозира ясновидката.

За мача на Италия с България тя обяви: Ще има борба. Убедена съм, че Италия ще бие, но ще видите, че със сигурност ще се класира за световното“.

„Ювентус“ са фаворит за Скудетото, но ще имат някои трудности, защото ще са разконцентрирани от Шампионската лига. Освен „ Интер“ и „Милан“ „Наполи“ и „Фиорентина“ също ще искат да се възползват, това ще бъде страхотна изненада. Всички три италиански отбора ще се класират за следващата фаза на Шампионската лига“, продължи тя.

#Милан #Силвио Берлускони #Теодора Стефанова #Италия #България #футбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници