Веселин Петков оглави Митница Благоевград, връщат на директорски постове освободени от ГЕРБ

Веселин Петков оглави Митница Благоевград, връщат на директорски постове освободени от ГЕРБ
A A+ A++ A

Веселин Петков е новият шеф на Митница Югозападна, заповедта му влезе в сила от сряда. Рокадата е извършена внезапно във вторник. Новият митнически шеф ще бъде представен на колегите си вероятно до края на седмицата, съобщава в. „Струма“.

Петков заема мястото на досегашния началник на митницата Цветан Нешев. Рокадите на територията на област Благоевград се задвижиха от края на миналата седмица. До края на тази се очаква да бъдат представени голяма част от новите шефове, предложени от коалиционните партньори ДПС и БСП сред среща на контактните им групи.

Според мълвата начело на Спортния тотализатор в областния център се връща смененият от ГЕРБ Борис Джарков, освободената по същото време шефка на НАП Катя Янчовичина ще смени Иван Радев в местната данъчна агенция.

Янчовичина бе директор на НАП Благоевград около 4 години при управлението на ГЕРБ. В момента тя работи в София, но според запознати вече е приела новото предложение за старата си служба. Директорски пост търсят и за сина на бившия заместник-кмет по времето на БСП Виктор Асийски - Антон, засега обаче не е ясно къде ще бъде назначен Асийски-младши.

#митници #промени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници