Цветанов: Коалиции с БСП или ДПС са изключени

Цветанов: Коалиции с БСП или ДПС са изключени
Според Цветанов подчерта, че коалиция на ГЕРБ с БСП или ДПС е изключена.
A A+ A++ A

Коалиции с БСП и ДПС са изключени за ГЕРБ, единствените възможни политически партньори за нас за предсрочни избори са партиите от дясното политическо пространство, каза, цитиран от "Фокус", Цветан Цветанов на семинар на структурите на ГЕРБ - Пловдив в Хисаря.

Цветанов подчерта, че миналата седмица вече по безспорен начин е проличал новият стратегически съюз в българската политика – този между БСП и ДПС. „ГЕРБ е единственият силен противник на днешните управляващи и с помощта на партньорските десни партии заедно можем да върнем на България европейските перспективи и възможности, които БСП и ДПС отнеха, за да дадат държавата на концесия на мафията, както се посочва във френския печат", добави още той.

Зам.-председателят на ГЕРБ предупреди членовете на партията да не се поддават на политически натиск и репресии и даде пример с редицата съдебни дела срещу него. „Репресиите ще продължат, защото това е единствения шанс на отиващите си управляващи да се опитат да дискредитират ГЕРБ и силните фигури в партията като председателя Бойко Борисов и други", посочи Цветанов.

#Цветан Цветанов #ГЕРБ #БСП #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници