Мила Йовович финансира болници в Киев

Мила Йовович финансира болници в Киев
Мила Йовович ще дари средства за болниците в Киев. Снимка: celebimages11.blogspot.com
A A+ A++ A

Украинката Мила Йовович, известна в целия свят с кариерата си на модел и актриса, е твърдо решена да се заеме с благотворителност в родината си. По-специално красавицата иска да насочи средства към болниците в Киев.

„Нямам интерес към политиката, но ще направя всичко по силите си да помогна на безпомощните, не на тези с оръжия. Ще направя всичко по силите ми за жертвите на насилието в Украйна“, написа актрисата на стената си в социалната мрежа Фейсбук.

Йовович сподели, че следи публикациите в Туитър на 21-годишната медицинска доброволка Олеся Жуковска. Жуковска е била простреляна във врата от полицията. След инцидента тя е настанена в болница и се възстановява.

„Причините за насилието нямат значение. Страдат невинни хора. Това не може да бъде отречено и е неприемливо… Бавно си проправям път към благотворителните организации, за които аз ще даря лични средства. Контактувам и с екипите на важни уебсайтове, които следят и говорят за това, което в действителност се случва в Украйна“, пише още Йовович.

#Мила Йовович #Киев #Украйна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници