Бивша приятелка на френския президент Оланд: Не му пука за бедните

Бивша приятелка на френския президент Оланд: Не му пука за бедните
A A+ A++ A

„На Оланд, въпреки че е социалист, изобщо не му пука за бедните“, пише в мемоарите си Валери Трирвильор, бивша приятелка на френския президент Франсоа Оланд.

„Той се представя като човек, който не обича богатите. Непрекъснато парадира с това, че е социалист, Но всъщност изобщо не му пука за бедните. Той, който е представител на левите, нарича бедните „беззъби“ и после се смее на това“, пише Трирвельор в мемоарите си „Благодаря за момента“ (Merci pour ce moment). Книгата от 320 страници излиза идната седмица.

На корицата авторката, журналист по професия, пише: „Всичко, което съм написала в тази книга, е истина. В Елисейския дворец се чувствах понякога като по време на репортаж. Страдах прекалено много заради лъжи, за да тръгна да лъжа на свой ред“.

От 2007 г. Оланд и Трирвельор бяха партньори, без да са женени. Трирвельор придружаваше президента навсякъде, като дори я наричаха първа дама. В началото на 2014 г. двамата се разделиха. Причина за това станаха снимки, публикувани в таблоида Closer, от които стана ясно, че Оланд поддържа паралелно интимни отношения с актрисата Жюли Гайе.

„Не издържам, не мога да преживея това! Отивам в банята и грабвам малкото пластмасово пликче с приспивателните. Фрасоа е по петите ми. Опитва се да ми изтръгне пликчето. Аз бягам в спалнята. Той се докопва до пакетчето, което се разкъсва. Хапчета се пръсват по леглото и на пода. Успявам да сграбча няколко от тях. Гълтам каквото мога. Искам да заспя! Не искам да преживея идващите часове. Усещам пороя, който ще ме повали и нямам силата да му се противопоставя. Искам да забягна. Губя съзнание!“, пише по повод раздялата бившата спътница на Оланд.

#мемоари #приятелка #Франсоа Оланд #Валери Трирвильор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници