Stilago събира ексклузивно Stefanel, Wrangler, Lee, Esprit и EDC by Esprit

Stilago събира ексклузивно Stefanel, Wrangler, Lee, Esprit и EDC by Esprit
A A+ A++ A

Stilago , най-добрият онлайн магазин за мода в България, събра ексклузивно на сайта си Stefanel, Wrangler, Lee, Esprit и EDC by Esprit.

Това са едни от най-престижните марки за младежка мода, които могат да бъдат намерени само там.

Освен тези колекции, на сайта ще присъстват и най-новите предложения на New Balance, Miss Sixty, G-star, Gant и Marc O’Polo. Според мениджърите на Stilago, на сайта се предлагат най-добрите цени на тези брандове, от които може да се възползва българският потребител.

Бизнесът на Stilago се разраства постоянно, а България е 14-ата страна, в която компанията развива своята дейност. Радвайки се на огромен успех сред онлайн аудиторията, фирмата предприема иновативни коалиции с редица световноизвестни модни марки. За първи път в България Stilago успява да ги обедини под един покрив.

За сътрудничеството със Stefanel

Марката вече официално е изпълнила ролята си на световния пазар, а именно да разшири своето съвременно и модерно влияние чрез италианската си идентичност и богато наследство. В най-новата си колекция тя е заложила на свежия и небрежен стил. Преждата и естествените материали преобладават, а аксесоарите придават завършек на всеки модел, акцентирайки върху индивидуалната фигура на всяка жена.

За сътрудничеството с Wrangler

През последните 80 години американската марка Wrangler е лидер на пазара за дънково облекло. Тазгодишните й колекции са изцяло вдъхновени от крайбрежната атмосфера. За първи път в България феновете на марката ще могат да пазаруват онлайн без допълнително оскъпяване от чуждестранни сайтове.

За сътрудничеството с Leе

Lee продължава да бъде водеща марка със своите вече утвърдени и качествени модели. В тазгодишната дамска колекция са представени двата нови дизайна Joliet и Toxey, които съчетават многообичните класически линии със super-skinny визиите с висока талия. Мъжката линия се придържа към класическите сини разцветки, вдъхновени от нюансите на лятното небе.

За сътрудничеството с Esprit и EDC by Esprit

Esprit сбъдва модните желания на потребителите си от 1968 г. насам. Безгрижният начин на живот, креативността и отговорността, съчетани със слънчево калифорнийско настроение, са в основата на философията на марката. В новата колекция всеки може да открие това, което търси – стилни модели от естествени материали с ръчно изработени детайли, подходящи както за всекидневието, така и за специалните моменти в живота.
EDC, част от Esprit, се вдъхновява от града и от градския начин на живот. Марката предлага дънкови унисекс модели, подходящи за всеки млад свободен и енергичен човек, готов за приключения.

За Stilago

Основан през 2010 г. като филиал за електронна търговия в областта на модата на водещата група за дистанционна продажба, Stilago израства в този сектор до позицията на лидер в Централна и Източна Европа. В момента има най-обширното присъствие сред всички модни компании за електронна търговия, обхващайки 14 пазара с общо 300 милиона жители.

Броят на потребителите на сайта нараства ежедневно. Ето защо, за по-голямо удобство, феновете на онлайн платформата вече могат да избират между любимите си брандове и през своя смартфон или таблет. Сега пазаруването със Stilago е по-лесно от всякога.

Днес Stilago е част от Klingel Group (K - Mail Order GmbH & Co. KG), която е една от най-големите традиционни немски компании за онлайн търговия.

 

 

#Esprit #Esprit

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници