Бъчварова: Случаят с ТВ7 приключи вчера, продължаваме напред

Бъчварова: Случаят с ТВ7 приключи вчера, продължаваме напред
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Решенията за увеличаване присъствието на полицаи в ТВ7 са били взети по преценка на присъстващите ръководители и в желанието си да овладеят ситуацията, са превишили мерките, които са приложили.

Това заяви вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова.

"Вчера, сама на място се уверих каква е ситуацията, разговарях с всички въвлечени в нея и час след това имах пълната картина, затова приех двете подадени оставки. Става въпрос за недобра организация вътре между нас самите, с която бихме могли да избегнем това натрупване, което съвсем естествено подразни и журналистите, и гражданите, които видяха какво се случи", обясни Бъчварова.

Тя отбеляза, че към момента няма информация от допълнителни разследвания, за да се мисли в посока за други наказания. "Мисля, че случаят приключи вчера. Продължаваме напред", допълни вицепремиерът.

"Ако предварително се бяхме координирали и ако имаше възможност аз да отида малко по-рано, нямаше да допусна това струпване. Желанието не е било да се повлияе върху медията, да се гарантира спокойствието на тази ситуация", обясни Бъчварова.

#Румяна Бъчварова #ТВ 7 #полицаи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници