Паси не е единствената ни номинация за кмет на София, обясни Кунева

Паси не е единствената ни номинация за кмет на София, обясни Кунева
Меглена Кунева Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Вицепремиерът Меглена Кунева обясни, че Соломон Паси не е единствената номинация на Реформаторския блок за кмет на София. Тя ще го предложи, но другите партии също ще номинират. Кунева не уточни дали Паси е приел да бъде кандидат на реформаторите.

"Той беше изненадан, но той на много събития е заедно с "България на гражданите", ние го каним. Нормално, когато говорим за НАТО и за Европейския съюз, кой е по-подходящ от него? Хората го харесват. Това е профилът на Реформаторския блок. Той е основател на СДС, бил е във Великото народно събрание, има много висок кредит на доверие в тези политически среди", коментира Кунева, цитирана от БНР.

Соломон Паси коментира в събота предложението на вицепремиера Меглена Кунева. В социалната мрежа "Туитър"  той написа: "Ще подкрепя европейската политика на Меглена Кунева, но ще уточняваме как :)"

Малко след това Паси поясни (на английски), че няма да се връща в политиката, преди да има 10 000 последователи в "Туитър". После, отново на английски, добави, че ако реши да се кандидатира за кмет, щял да обяви старта на кампанията си именно в тази социална мрежа.

#Меглена Кунева #Кунева #Соломон Паси #кмет на София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници