В топ форма: Григор разби Медведев в тренировъчен сет

В топ форма: Григор разби Медведев в тренировъчен сет

инстаграм

A A+ A++ A

Григор Димитров демонстрира, че се намира в страхотна форма по време на последното си занимание на корта в Мадрид. Българинът проведе тренировка с бившия номер едно Даниил Медведев, а накрая двамата решиха да покачат темпото и да изиграят един сет.

В него първата ни ракета имаше тотално надмощие и впечатли с много агресивната си позиция на ретур и постоянни излизания към мрежата, а Медведев показа защо никога не е преминавал третия кръг в испанската столица и изпитваш сериозни трудности да удържа атаките на световния номер 10.

Руснакът измъкна трудно първото си подаване, но последва серия от 5 поредни гейма в полза на Димитров, като той имаше възможност да пробие съперника си за трети пореден път при 5:1 в своя полза, само че пропусна труден бекхенд смач и Медведев постепенно намери ритъма си на игра, намалявайки своето изоставане до 4:5. Григор обаче не позволи да се стигне до изравняване и проведе отличен сервис гейм, който завърши с ас, за да спечели този тренировъчен сет, а ние се надяваме тепърва да печели още много състезателни такива, в хода на турнира.

#Григор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници