Цветомир Найденов пак подпука Божков за Дубайлийкс: Ръководи национален оперативен щаб на Лъжата, чисто луд е (СНИМКИ)

Гледна точка | 18 май 2020, понеделник / 12:00| Показвания:Босът на Efbet - Цветомир Найденов, отново не закъсня с реакциите си след поредната порция разкрития на избягалия в Дубай бизнесмен (вижте тук какво изписа той в предишния случай).

Рано сутринта Божков показа паметна записка със своя подпис и този на Кирил Домусчиев. В нея той поема задължение да плаща по поне 20 милиона годишно на Нова телевизия под формата на реклама на лотарията си. Иде реч за общо 240 милиона лева за 10-годишен период, има и още 2 задължения, които са меко казано скандални. Бележката е собственоръчно написана от Божков, по неговите твърдения.

Божков допълва, че срещата в кабинета на Домусчиев е била под натиска на Бойко Борисов и Владислав Горанов.

Тези бомбастични твърдения на вече обвиняемия бизнесмен бяха коментирани остро от Цветомир Найденов, който с брат си - Боян, е в основата на обвиненията, с които се сдоби Божков. Двамата осветлиха доказателства за данъчни измами и закана за убийства на своя екссъдружник, а впоследствие обвиненията на прокуратурата срещу Божков достигнаха внушителното число 11 - от въпросните данъчни афери, пред изнасилвания и рекет, до мокри поръчки. 

В серия от публикация в своя Фейсбук Цветомир дава да се разбере, че смята разкритията на Васил Божков за лъжливи, използва и различни силни изразни средства, за да обрисува личността и характера на своя бивш ортак.


Обратно  

Търсене

Търси