Финална битка в "Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II"

Финална битка в "Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II"
Снимки: Forum Film Bulgaria
A A+ A++ A

В големия финал на феноменалната поредица "Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II" главната героиня Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) повежда истинска война срещу Капитола и Президент Сноу (Доналд Съдърланд).

"Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II" довежда поредицата до нейния силен завършек, когато Катнис осъзнава, че вече не само оцеляването е поставено на карта, но и бъдещето на Панем.

Тя ще бъде по-силна и по-мотивирана отвсякога за решаващия последен сблъсък. 

Евърдийн се завръща в Капитола и на арената, където нейната сила и страст я превърна в надежда за потиснатите.

С всички окръзи зад гърба си, Катнис се изправя срещу Президент Сноу във финална битка. Заедно с най-близките си хора – включително Гейл (Лиъм Хемсуърт), Финик (Сам Клафлин) и Пийта (Джош Хътчърсън), и с риск за живота си Катнис тръгва с екип от Окръг 13, за да освободи хората на Панем и да убие Президент Сноу, който е твърдо решен да я унищожи.

Препятствията и капаните, с които Катнис и бунтовниците трябва да се сблъскат по пътя си към Капитола, изключително много напомнят на арената на Игрите на глада. Ето защо, за да осводбоди Панем, Катнис трябва да се бие един последен път в 76-ите Игри на глада!

"Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II: излиза по кината на 20 ноември в кината на 3D и 4DX, а от 27 ноември и на IMAX 3D!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници