Kristian Beyer от Ame и Neverdogs гостуват на YALTA CLUB този уикенд

Kristian Beyer от Ame и Neverdogs гостуват на YALTA CLUB този уикенд
A A+ A++ A

Наближава последния уикенд на март, в който YALTA CLUB са подготвили две събития в двете зали на клуба. На 30 март ще посрещнем едната половинка на дуото Âme, Kristian Beyerза петъчно TAKEOVERпартив Room 2. На 31 март в Room 1на клуба ще гостуват Neverdogsиталиянското дуо, което българската публика ще види за пръв път. И в двете вечери, гостите ще свирят без прекъсване, от 23:30 до 07:00.

Kristian Beyer, който ще видим в петък е едната половина на успешното дуо Âme. Той е и единственият гост, който се завръща за четвърти път за специалните TAKEOVER партита.Заедно с Frank Wiedemann си партнират музикално от повече от 15 години, покрай споделеното им влечение към чикагския хаус, детройтското техно и други аспекти от живота. Собствениците на лейбъла Innervisions се допълват взаимно, като Frank е креативният ум, който стои за изпълненията им на живо, докато Kristian изразява визията си най-добре с разтърстващите си DJ сетове. Парчето Rej, издадено от Sonar Kollektiv е само един от клубните хитови, създадени от Âme. Други техни продукции са парчето Where We At (заедно с Dixon и Henrik Schwarz), ремикса им на Howling, синематографичния сингъл Tatischeff и много други релийзи за ума и тялото. Всяка следваща продукция на Âme се отличава от останалите с тотално различна интерпретация на стиловете и влиянията, но групата определенно има влечение към оркестрални инструментали, чиято грандиозност е подчертана от винтидж синтезатори и прочувствени монотонни вокални семпли.

В събота, българската публика ще се запознае с още едно дуо, което е в центъра на световната ъндърграунд сцена, благодарение на естествения си талант, секси звученето и динамиката на музиката им. Neverdogs се състои от Marko De Grergorio и Tommy Paone и се сформира през 2000г. във Флоренция. Дуото моментално демонстрира уменията си, вкарвайки нови тенденции и завладявайки резиденции в някои от най-известните италиянски клубове. След няколко години стават резиденти на Egg (Лондон) и имат покани да свирят в почти всички клубове в Ибиза. Marko и Tommy са канени и на голям брой ексклузивни, частни партита, като това по случай рожденния ден на партньора на Naomi Campbell в Индия, където двамата споделят сцената с Diana Ross, Jamiroquai, Billy Idol и Brian Ferry. От 2012г., Neverdogs са неотменна част от легендарните партита на Marco Carola , Music On в Amnesia (Ибиза), където са пускали рамо до рамо с някои от най-големите имена в индустрията.

За 30 март, YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на now@jointhetakeover.com.

За да сте включени в Discount Guestlist за 31 март, изпратете имената си на info@yaltaclub.com


Билети за уикенда могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв за 30 март и31 март.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници