Бимбалов изнесе урок по история и се изгаври с Мая Манолова, която брани с тяло МОЧА

Бимбалов изнесе урок по история и се изгаври с Мая Манолова, която брани с тяло МОЧА
A A+ A++ A

Писателят, политически анализатор и общественик Радослав Бимбалов във Фейсбук:

Не знам дали фейсбук ще ме накаже за споделянето на розовата поза на другарката Мая, а и не ми пука вече. Аз отдавна бях смачкан в низините на фийда ви и ме виждате по-рядко от Пеевски в парламента (извинете за архаичното сравнение, Делян ходи на работа всеки ден вече).

Това на снимката се случва под ботушите на МОЧА в момента. Така наречената "левица" официално изпревари другарите си от Възраждане и БСП в окупацията на паметника. Победа, молодци!

По радиото чух другарката Мая да приканва всички столичани да бранят с опънати палатки (ей сега вече ще ме накажат) монумента, който пазел спомена за загиналите съветски войници.

Извинявам се, че пак ще трябва да го напомням, но по време на Втората Световна Война в България НЕ Е ЗАГИНАЛ НИТО ЕДИН СЪВЕТСКИ ВОЙНИК. Тук сражения не е имало.

Посрещнали сме Червената Армия с карамфили и сме ги оставили да ни окупират. Да, някои от войничетата наистина са загинали тук - от безплатно препиване или преяждане, точно преди да консумират насила някоя хубава българка. Може би именно тяхната слава пази този паметник, в чиито нозе разхождаме поколения българчета?

#Радослав Бимбалов #Паметник на Съветската армия #Мая Манолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници