ПР експерт: Няма сглобка, има страх да не се върне президентът на власт

ПР експерт: Няма сглобка, има страх да не се върне президентът на власт

БТА

A A+ A++ A

„Мит е, че има сглобка”. Това заяви в студиото на „Твоят ден” по NOVA NEWS пиар експертът Максим Бахар. По думите му няма сглобка, а по-скоро страх от това президентът да се върне на власт. „Този страх е основателен, но не може да има сглобка между хора, които не се виждат и нямат еднакво мнение по важни въпроси”, заяви той.

„Това, което виждаме, е един счупен телефон. Всеки си говори това, което иска, от екрана. Всеки се мръщи, няма нито един усмихнат човек от тези, които виждаме по телевизиите денонощно”, коментира още експертът.

Според Бехар ротацията няма абсолютно никакво значение. „Ще останат същите министри, ще си управляват същите хора”, заяви той. По думите му нищо не зависи от депутатите.

Доц. Евелина Христова коментира, че имената на настоящи министри са подавани към ЕС в стратегически документи - такива, каквито са предвидени да бъдат след ротацията. Тя смята, че се води голяма битка за това да се задържи линията за членството ни в Шенген и еврозоната. „Има опасения, че при рязка промяна във външната политика, това може да се промени”, заяви тя.

Според Христова на хората не им се ходи на нови избори. „През юни така или иначе има вот за Европейски парламент. Вероятно могат да се комбинират. Резултатът най-вероятно ще е същият – труден за работа”, прогнозира тя. По думите ѝ ротацията трябва да се случи, тъй като отдавна е заявена като сигурна и е била в основата за съставянето на сегашното правителство.

#Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници