Журналист: Руснаците са в шок, търсят нов Навални

Журналист: Руснаците са в шок, търсят нов Навални

стоп кадър

A A+ A++ A

Алексей Навални е незаменима личност и сега руснаците трябва да си търсят нова такава. Самите руснаци са в шок и почват да търсят алтернатива. За Русия това означава, че се чувства несигурен. Кремъл вижда, че в обществото има напрежение, има протести. Това заяви журналистът Петър Карабоев в ефира на Нова телевизия.

Според него няма да има никакво разследване за смъртта му. „Русия няма да допусне това да се случи“, категоричен бе той.

Експертът по международна сигурност Искрен Иванов смята, че ще се намери наследник на Навални, но не се знае кой ще е той. „В Русия има доста хора, които все още не са надигнали глава. Но това няма да промени режима в страната“, коментира той.

Журналистът Асен Генов цитира думи на самия Навални, в които той казва, че жена му е по-силна от него. „Тя има потенциал да го наследи и да обедини опозицията“, смята Генов.

„Силата на Навални беше в това, че той се върна в Русия. Той се върна и каза на руснаците, че е с тях. Вероятно той прецени грешно ситуацията. Но режимът се беше променил и беше станал много по-брутален“, заяви Карабоев.

#Алексей Навалний #Навални

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници