И Агенцията по трансплантациите с нов директор

И Агенцията по трансплантациите с нов директор
Д-р Силви Кирилов беше назначен за директор на агенцията през юни 2011 г. на мястото на уволнената д-р Теодора Джалева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Агенцията по трансплантации има нов директор, след като досегашният - доц. д-р Силви Кирилов, е освободен от поста си в сряда.

Новият ръководител на агенцията – д-р Мариана Симеонова, която досега е била реаниматор във ВМА, беше представена официално от здравния министър Десислава Атанасова.

Уволнението на д-р Силви Кирилов е станало с решение на Атанасова, съгласувано с премиера Бойко Борисов, предаде Информационна агенция „Фокус“.

Десислава Атанасова не е доволна от работата на Изпълнителната агенция по трансплантации, защото през миналата година са осъществени едва 4.

Д-р Силви Кирилов беше назначен за директор на агенцията през юни 2011 г. на мястото на д-р Теодора Джалева, уволнена от тогавашния министър на здравеопазването д-р Стефан Константинов.

Доц. Силви Кирилов е лекар със специалност по урология. Бил е директор на Александровска болница и на болница „Доверие“.

#ИАТ #Изпълнителна агенция по трансплантации #Десислава Атанасова #Стефан Константинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници