Антоанета Цонкова: 8340 проверки са заварени в Комисията за отнемане на незаконно имущество

Антоанета Цонкова: 8340 проверки са заварени в Комисията за отнемане на незаконно имущество
Правната комисия в парламента изслушва още двама кандидати от квотата на Народното събрание – Иво Иванов и Стоянка Николакова. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

8340 са проверките, които са заварени в Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество по стария закон, обяви Антоанета Цонкова, кандидат за член на комисията от квотата на Народното събрание.

Работата върви при нормални условия, каза Цонкова по време на изслушване в правната комисия в парламента, предаде агенция „Фокус“

„Не съм имала притеснения в работата си. Не съм имала заплахи лично за себе си, не се притеснявам“, заяви Антоанета Цонкова.

„Ще положа максимално усилия за мерки за оптимизиране на работата на комисията“, каза Цонкова. Трябва да продължим започнатото обучение на териториалните подразделения на комисията. Приоритет е и актуализиране на интернет страницата на комисията“, обяви Цонкова.

Антоанета Цонкова бе номинирана за кандидат за член на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество от парламентарната група на ГЕРБ.

Правната комисия в парламента изслушва още двама кандидати от квотата на Народното събрание - Иво Иванов и Стоянка Николакова.

#Народното събрание #Иво Иванов #Стоянка Николакова #Комисия за отнемане на незаконно придобито имущество

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници