Сергей Станишев: Прието е предложение дискусиите по националната сигурност да се проведат на отделно заседание

Сергей Станишев: Прието е предложение дискусиите по националната сигурност да се проведат на отделно заседание
Единственото прието предложение на това заседание е сериозните дискусии по системата за национална сигурност да се проведат на отделно заседание. Това каза лидерът на БСП Сергей Станишев след заседание на КСНС. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Единственото прието предложение на това заседание е сериозните дискусии по системата за национална сигурност да се проведат на отделно заседание. Това каза лидерът на БСП Сергей Станишев след заседание на КСНС, предаде агенция „Фокус“.

На това заседание не бяха поканени ръководителят на НСО, на НРС, нито главният прокурор, нито председателят на ВКС, а всички тези институции имат отношение към сектора на националната сигурност. Това беше прието от всички, каза Станишев.

На КСНС имаше едно основно непреодолимо противоречие и то се заключава в позицията на ПП ГЕРБ. От нощта на изборите тя не признава по същество проведените избори, иска тяхната касация, и оттам произтичат всички останали проблеми и действия на ПП ГЕРБ.

Няма как да се води конструктивен диалог, когато не желаеш да приемеш факта, че си в изолация, че няма как да сформираш правителство, каза Станишев. Институциите да работят в обществен интерес, да доказват, че решават реалните проблеми, които измъчват хората всеки ден, каза Станишев.

Станишев каза, че всички останали предложения не са били приети от ГЕРБ.

#КСНС президент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници