Парламентът избира управител на НЗОК

Парламентът избира управител на НЗОК
Парламентът ще разгледа проект на решение за вземане на акт от Препоръка № 202 на Международната организация на труда относно минимума на социалната защита. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Парламентът ще избере управител на Националната здравноосигурителна каса тази седмица, съобщава „Фокус“.

Депутатите ще продължат и с първо гласуване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за дейностите по предоставяне на услуги.

Народното събрание ще гласува законопроект за ратифициране на Споразумението за изменение и допълнение на Споразумението за предоставяне на безвъзмездна помощ по Програма „Укрепване на националната програма по туберкулоза в България“ между Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария и Министерството на здравеопазването на Република България.

Народните представители ще обсъждат на първо гласуване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за гарантираните вземания на работниците и служителите при несъстоятелност на работодателя.

Парламентът ще разгледа проект на решение за вземане на акт от Препоръка № 202 на Международната организация на труда относно минимума на социалната защита.

#Парламент #здравноосигурителна каса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници