Депардийо се снима във филм за ФИФА

Депардийо се снима във филм за ФИФА
Жерар Депардийо изпълнява главната роля - Жюл Риме. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Жерар Депардийо тези дни се снима в Париж във филм, посветен на историята на създаването на Международната федерация по футбол (ФИФА) през 1904 година.

Филмът на режисьора Фредерик Обюртен ще разкаже за организацията на първото световно първенство по футбол, което се провежда през 1930-та година в Уругвай и е спечелено от домакина Уругвай, предаде bTV.

В понеделник бяха заснети кадри на знаменития мост на Александър Трети, който през първата половина на деня бе затворен за движение.

За Депардийо това са първите снимки във Франция след получаването на руско гражданство. Във филма, който все още няма официално име, Жерар Депардийо изпълнява главната роля - Жюл Риме, който е президент на ФИФА през 20-те години на миналия век и става създател на световните първенства по футбол.

В Париж вече бе заснета сцената, в която Депардийо - облечен по модата от началото на 20-ти век - в елегантен костюм с часовник на верижка в джоба на жилетката, излиза от една от импозантните сгради от тази епоха на сегашното авеню Чърчил.

Снимачният процес събра огромна тълпа не само от туристи, но и от парижани, които отдавна не са виждали Жерар Депардийо. В близките дни работата по филма ще продължи в други райони на Париж, а след това снимачната група ще се премести в Швейцария, а после в Латинска Америка.

Филмът ще се появи по екраните през 2014 година, когато е Световното първенство в Бразилия.

#Жерар Депардийо #ФИФА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници